SON DAKİKA

Torbalılı şehidin eşi ve annesi yürekleri yaktı


Hakkari kırsalında İl Jandarma Komutanlığınca 3 teröristin etkisiz hale getirildiği operasyonda şehit düşen Uzman Çavuş Süleyman Yasir Ağır, Muğla'nın Fethiye ilçesinde; şehit olan Astsubay Üstçavuş Cengiz Tokur'un (27) cenazesi, vasiyeti üzerine 2016 yılında şehit olan silah arkadaşının Ankara'daki mezarının yanında toprağa verildi.

Hakkari'de 3 teröristin etkisiz hale getirildiği iç güvenlik operasyonu sırasında PKK'lı teröristlerle girilen çatışmada şehit olan 3 askerden Jandarma Astsubay Üstçavuş Cengiz Tokur için, Ankara'daki Ahmet Hamdi Akseki Camii'nde tören düzenlendi.

Törende, şehidin Torbalı'dan gelen 1 aylık eşi Halime, annesi Züleyha, babası Mehmet Tokur ile diğer yakınları taziyeleri kabul etti. Şehidin cenazesi, öğle namazı sonrası kılınan cenaze namazının ardından askerlerin omzunda top arabasına götürüldü. Şehidin annesi Züleyha Tokur, top arabasının arkasında yürürken asker selamı verdi. Top arabasıyla caminin bahçesinden çıkarılan cenaze, daha sonra cenaze aracına konuldu. Cenaze aracının geçişi sırasında şehidin eşi Halime de anne Züleyha Tokur ile birlikte selam durdu.



Hiç yorum yok